Sommerfest - Hold en unik fest med firmaet

Hold en firmafest udover det sædvanlige med Pink Carrot. Vil du gerne holde en firmafest der vil huskes og tales om til de kommende frokostpauser? – Pink Carrot er din komplette løsning! Vi vil sørge for at I får en firmafest der vil blive husket, og skrevet direkte ned i mindebogen. 

Vi afholder firmafester i hele Danmark, og har hjulpet mange virksomheder med at afvikle en firmafest til perfektion. Ønsker I et særligt tema eller en speciel begivenhed, kan dette sagtens arrangeres med os. Vi har bl.a. mange samarbejder med kunstnere og performer, som kan bestilles med til jeres arrangement. Har I nogle specifikke ønsker til noget I tænker kunne være sjovt, er vi 100 % sikre på vi sagtens kan finde ud af at opfylde dem også.

Kontakt os

Tag kontakt til os, og lad os helt uforpligtende tage en snak om jeres næste sommerfest. Du kan vælge at kontakte os telefonisk eller på vores mail. Vores svartid på mail er typisk inden for 24 timer, men vi vil bestræbe os på at svare jer hurtigst muligt. 

Har du andre spørgsmål vedrørende fest, eller generelt om os? – Så tøv ikke med at tage telefonen og ring til os. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Overvejer du et specielt firmatema?

Et tema er en af de vigtigste dele af en vellykket sommerfest. Et tema giver festen et fokus og gør det muligt for gæsterne at komme i den rette stemning. Det er også en god måde at sikre, at alle har det sjovt og nyder festen.

Der er mange forskellige temaer, som du kan vælge. Det kan være en bestemt tidsperiode, et land eller en kultur, der skal fejres. Det kan også være et bestemt tema, som f.eks. strand, tropisk eller riddere og prinsesser. Det er vigtigt at overveje, hvad der vil fungere bedst for dine gæster og din virksomhed.

Ved at vælge et tema kan vi som eventplanlæggere også planlægge aktiviteter og kostumer, der passer til temaet. Samtidig giver det en god mulighed for at få gæsterne til at interagere med hinanden og skabe et stærkere fællesskab.

La Tavola Tablesetting ll

Sommermenu

Når du planlægger din sommerfest for virksomheder, er det vigtigt at overveje menuen. En velsmagende menu kan være med til at sætte prikken over I’et, og tilbyde dine kollegaer spændende madretter. Det er også en god ide, for at ruste kollegaer sammen og få alverdens samtaler sat i gang på kryds og tværs over bordet, til at pifte stemningen op. 

Det er også en god idé at overveje, om menuen skal være en buffet, en menu eller en kombination af begge dele. Det afhænger af, hvilken type af sommerfest du ønsker at holde.

Du kan også overveje, om du ønsker at servere alkohol, og hvilke typer af alkohol, der skal være tilgængeligt.

Valg af underholdning

Når vi skal hjælpe med at planlægge din sommerfest, er det ikke kun vigtigt at overveje menuen, men også at overveje, hvilken type af underholdning, der skal være tilgængelig. Vi tager altid udgangspunkt i at vælge underholdning, der passer til temaet og formålet med festen. 

Der er mange forskellige muligheder for underholdning. Hos Pink Carrot kan du vælge mellem musik, magi, standup-komikere, dans, karaoke og meget mere. Det afhænger af, hvilken type af fest du ønsker at holde og hvilke aldersgrupper, der deltager til festen.

Vil du læse mere om underholdning til fest så læs videre her.

Hvorfor vælge Pink Carrot til din sommerfest?

  • Altid hurtig svar på dine forespørgsler
  • Mere end 5 + år erfaring indenfor event og catering 
  • Altid fokus på kunden og kvalitet 
  • Vi kan levere et brag af en sommerfest i hele Danmark 
  • Få altid gratis rådgivning og hjælp gennem telefonen 

FAQ - mest stillede spørgsmål til sommerfest

Du kan stort set afholde din sommerfest i hvilken som helst storby som naturområder i Danmark. I København finder du mange store festlokaler og slotte der kan udlejes til netop en sommerfest. Et andet meget populært sted at afholde sin sommerfest, er Smilets by, Århus. Her finder du også mange spændende og store festlokaler som kan bruges i forbindelse med sommerfester og store arrangementer.  

Det er der ikke et bestemt svar på. Men ud fra vores oplevelser med fester, er det typisk arrangeret som et heldagsfest. Typisk er det koordineret med mad og aktiviteter der holder selskabet i gang.

Vi har både oplevet at gæsterne har valgt at afholde deres sommerfest et idyllisk sted, nær vand og natur, eller i en storby som København eller Århus m.m. Uanset hvad du foretrækker for din sommerfest, kan vi altid give en hjælpende hånd med festen.

Det kan være meget individuelt, og afhænge meget af selve personerne og festens tema. Nogle foretrækker en lækker buffet, der kan fyldt med alverdens forskellige retter. Andre foretrækker en mere simpel servering og madanretning, som kan være indenfor en bestemt kultur eller nation. Vi har f.eks. oplevet at nogle ville have tapas catering, med et stort anrettet bord af alverdens lækre råvarer. Er man mere til en kontroversiel og casual madoplevelse, kan vi også få en food truck ud til jeres sommerfest.

Pink Carrot kan hjælpe med alt fra koordinering af festens lokaler, mad og drikke til festen og underholdning m.m. Vi er din trofaste samarbejdspartner, der vil hjælpe med at afvikle en sommerfest til punkt og prikke. Vi kan også sørge for tjenere til servering der har stor erfaring med at servere for store selskaber og arrangementer. 

Skal du holde en sommerfest, prisen variere meget alt afhængigt af hvad du ønsker og hvad dine behov for festen er. Ligeledes spiller antallet af gæster også en rolle på budgettet osv. Som udgangspunkt ligger prisen for et heldagsarrangement med fuld service, på et sted mellem 600 – 1300 kr. pr. kuvert. Dette afhænger selvfølgelig af hvor mange ressourcer der skal bruges til selve festen.  

Scroll to Top