Familiedag med virksomheder

Få en sjov dag væk fra kontoret

Familiedagen er et firmaevent, hvor du og dine kollegaer kan komme sammen og nyde en dag fyldt med sjov og hygge. Det er et event, hvor du kan lære at kende dine kollegaer på en helt anden måde, end du er vant til på kontoret.

Vores firmaevent med familiedag er designet til at give jer alle en dag fyldt med sjove aktiviteter, der er skræddersyet til at matche jeres interesser og personligheder. Vi har et stort udvalg af events, som du kan vælge imellem, så du kan sikre, at du får en dag, som du og dine kollegaer aldrig vil glemme.

Familiedagen er det perfekte event til at skabe et stærkere bånd mellem dine kollegaer og styrke det sociale miljø på kontoret. Det er også en god mulighed for at give dine kollegaer mulighed for at lære hinanden bedre at kende, uden at det føles som et kontor arrangement.

Så kom og nyd en dag fyldt med sjov og hygge med dine kollegaer. Vi sørger for, at du får en dag, du aldrig vil glemme!

Book din næste familiedag her

Lad os hjælpe jer, med at få stablet en succesfuld familiedag på benene, der byder på gode oplevelser og sjove minder der vil huskes for altid. 

Udfyld nedenstående formular så præcist som muligt, på den måde kan vi sikre at vi kan give det bedste tilbud ud fra jeres præferencer og ønsker.

Planlægningsfasen

Planlægningen af den perfekte familiedag kan virke uoverskueligt, og nogle gange svær at planlægge. Det vigtigste er, at du finder ud af, hvad dine kollegaer har lyst til at lave. Det er en god idé at spørge dine kollegaer, hvilke aktiviteter de har lyst til at prøve. På den måde kan du finde ud af, hvilke events der passer bedst til jeres interesser og personligheder. 

Når du har fundet ud af, hvilke aktiviteter I skal lave, er det tid til at planlægge detaljerne. Det er vigtigt at sørge for, at alle har en god oplevelse, så det er en god idé at planlægge detaljerne, så alle føler sig inkluderet.

pexels-ann-h-1765033

Lad Pink Carrot stå for din familiedag

Føler du det er et for stort ansvar og alt for uoverskueligt at tænke på? – Så kan Pink Carrot være din trofaste og professionelle samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med alt fra A-Z. Vi kan hjælpe med alt fra koordinering og afvikling af selve familiedagen. 

Det er også vigtigt at planlægge forplejningen. Det er også en god idé at sørge for, at der er noget at drikke, så alle kan holde sig hydrerede. Mangler I hjælp med servering af sodavand og alkohol, kan vi arrangere en food truck der kommer ud på den valgte lokation. 

Vi kan stå fra alt til mad og drikke, til underholdning og aktiviteter. Vi sørger for, at du får en dag du aldrig vil glemme!

Aktiviteter

Aktiviteter er en god måde at ruste familie og venner sammen, på en ny og kreativ måde. Det er en god idé at finde ud af, hvad alle har lyst til at prøve. Der er mange forskellige aktiviteter, som I kan vælge imellem.

Der er mange andre aktiviteter, som I kan vælge imellem. Det er vigtigt at sørge for, at alle har det sjovt og føler sig inkluderet, så det er en god idé at vælge aktiviteter, der passer til alle.

Paintball er en sjov aktivitet, der giver dig mulighed for at udfordre dine kollegaer på en helt anden måde.

Go-Karts er en sjov og hurtig måde at udfordre hinanden på. Det er også en god måde at få alle til at grine.

Laser tag er en sjov aktivitet, der giver dig mulighed for at udfordre hinanden på en anden måde.

Escape rooms er en sjov måde at udfordre hinanden på. Det er en god måde at få alle til at arbejde sammen for at løse et mysterium.

Bueskydning er en sjov aktivitet, der giver dig mulighed for at udfordre hinanden på en anden måde.

Lad Pink Carrot stå for aktiviteten

Er du/I gået kolde, og kan ikke finde den rigtige aktivitet til familiedagen? – Du kan blot overlade arbejdet til os, i trygge hænder. Vi tager altid udgangspunkt I jeres behov og ønsker, og ser hvordan vi bedst muligt kan sammensætte en aktivitet ud fra dette. Vi har f.eks. gode oplevelser med konkurrencer og lege, der får alle deltagere involveret.

Lad Pink Carrot skabe den perfekte aktivitet for dig/jer.

Familiedag i juletiden

Lad julen blive noget helt særligt, med en familiedag for dine kollegaer og deres familier. Lad jeres børn få en sjov og uforglemmelig dag sammen med julemanden, og lad dem udforske julemandens værksted. En familiedag i juletiden, kan være med til at ruske den gode stemning frem vi alle søger i julen. Sammenhold og glade børn, der glæder sig til julen, kan kun blive en god dag. Lad børnene synge med på de kendte julehits for børn, og se dem danse rundt om juletræet af glæde. 

Ønsker I varm kakao eller en flæskestegssandwich i arrangementets anledning, kan dette også planlægges, gennem vores mange samarbejder på kryds og tværs. 

Familiedag i påsken

Gør påsken til noget helt særligt, og lad jeres børn besøge jeres arbejdsplads i en anden anledning end I er vant til. Lad dem gå på opdagelse og studere et skattekort til hvor det store påskeæg gemmer sig. Påsken er en god højtid på året, hvor du kan lave en ekstra speciel oplevelse ud af det, både for dine børn og for dine kollegaer. 

Tag dine børn på opdagelse, og lad dem få en uforglemmelig påskeoplevelse på jeres arbejdsplads.

Scroll to Top