Skal vi hjælpe
jer med at holde
et event

Vi tilbyder også planlægning og koordinering af private events, såsom fødselsdage, bryllupper, og andre festlige begivenheder. Vores team kan hjælpe med alt fra valg af lokation og tema, til mad og underholdning, så du kan slappe af og nyde din fest uden bekymringer. Kontakt os i dag for at høre mere om vores private event-tjenester.

Bryllup

Hos Pink Carrot specialiserer vi os i at skabe smukke og uforglemmelige bryllupper for vores kunder. Selvom at det er en spændende proces forstår vi, at planlægningen af et bryllup kan være en stressende og overvældende oplevelse, og derfor er vi her for at hjælpe.

Vores team af erfarne bryllupsplanlæggere vil arbejde tæt sammen med dig for at realisere din vision og sørge for, at alle detaljer er taget hånd om. Fra valg af den perfekte lokation til design af blomsterdekorationer og koordination med leverandører, vil vi tage os af alle aspekter af planlægningsprocessen, så du kan slappe af og nyde din særlige dag.

Konfirmation
& barnedåb

Hos Pink Carrot tilbyder vi hjælp til at planlægge den perfekte konfirmation for dig og din familie. Vi forstår, hvor vigtigt det er at skabe en mindeværdig dag for konfirmanden og deres gæster, og vores erfarne team vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at alle detaljer er taget hånd om. Vi kan hjælpe med alt fra valg af lokation og tema til menu og underholdning. Lad os hjælpe med at gøre din konfirmation til en dag, som I vil huske for evigt!

Fødselsdag
& fest

Hos Pink Carrot ønsker vi at hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig fest eller fødselsdag, der vil glæde dig og dine gæster. Vores team af erfarne eventplanlæggere vil ser på dine ønsker og behov for at skabe en skræddersyet begivenhed, der vil være helt unik og personlig.

Vi kan hjælpe med alt fra at vælge den perfekte lokation og tema til planlægning af menuen og underholdningen. Uanset størrelsen på din fest eller fødselsdag kan du regne med os til at planlægge hvert trin af vejen for at skabe en mindeværdig oplevelse for dig og dine gæster. 

 
Scroll to Top