Hvis det ikke skal koge helt over...

Hos Pink Carrot kan vi hjælpe dig med at finde den bedste middagsløsning til din begivenhed, uanset om du foretrækker at leje en kok, en foodtruck eller prøve social dining. Vores dygtige og erfarne eventplanlæggere vil arbejde sammen med dig for at forstå dine præferencer og behov for at sammensætte en menu, der passer perfekt til din begivenhed og budget. Vi kan hjælpe med alt fra valg af mad og drikkevarer til menu-planlægning og levering af maden på selve dagen. Vi har et stort netværk af kokke, madtrucks og restauranter, som vi kan anbefale og booke for dig.

Social dining

Social dining er en unik madoplevelse, hvor dine gæster sidder sammen og deler flere retter i en familiær atmosfære. Det er en fantastisk måde at skabe en hyggelig og afslappet stemning til din begivenhed. Vores social dining menuer kan tilpasses til forskellige temaer og stilarter og inkluderer en bred vifte af retter, som alle dine gæster vil elske. Vores dygtige eventplanlæggere kan hjælpe med at arrangere en social dining oplevelse, der passer perfekt til din begivenhed og dine gæsters præferencer.

Spansk tapas

Vi tilbyder autentiske spanske tapas retter, der er perfekte til enhver begivenhed. Vores menu er tilpasselig efter dine specifikke behov og ønsker, og vores kokke bruger kun de bedste ingredienser i alle vores retter. Vi garanterer en unik og farverig smagsoplevelse, som dine gæster vil elske.

Lej en kok

Hos Pink Carrot har vi et stort netværk af dygtige og erfarne kokke, som vi kan tilbyde dig at leje til din begivenhed. Vores kokke er specialiserede i forskellige køkkentyper og kan tilpasse menuen efter dine ønsker og behov. Vi tager os af alt det praktiske, inklusive indkøb af ingredienser og tilberedning af maden, så du kan fokusere på at nyde din begivenhed sammen med dine gæster. Kontakt os i dag for at høre mere om vores muligheder for at leje en kok, og lad os hjælpe med at skabe den perfekte madoplevelse til din begivenhed.

Foodtruck

Hos Pink Carrot kan vi også hjælpe med at facilitere udlejning af foodtrucks til din begivenhed. Vi har et stort netværk af pålidelige og professionelle foodtruck-leverandører, som kan tilbyde en bred vifte af lækre madoplevelser. Uanset om du er på udkig efter gourmet-burgere, mexicanske specialiteter, eller noget helt tredje, kan vi hjælpe med at finde den perfekte foodtruck til din begivenhed. Kontakt os i dag for at høre mere om dine muligheder.

Hop i baren

Vi tilbyder meget mere end bare en simpel bartender – vores bartendere har altid et smil på læben og er eksperter i at skabe den perfekte fest.  Vi kan tilbyde alt mellem fadølsanlæg, lækre cocktails og en bred vifte af alkoholfrie alternativer. Uanset om du ønsker at imponere dine gæster med en unik signaturcocktail eller bare ønsker en klassisk fadøl, har vi alt, hvad du behøver for at tage din fest til det næste niveau.

Scroll to Top